TEDAVİM OLMASINA RAĞMEN ÖLÜME TERKEDİLDİM

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Babam 4 yıldır yatağa bağımlı yaşıyor. Kendi imkanlarımızla eve fizyoterapistler  getirdik. Yoğun bakımdan çıktığımda bilinci kapalıydı. Yoğun bakımda  tüm enfeksiyonları gecirdi. Antibiyotik duyarlılığı yok yaşadığı kadar yaşasın denilerek eve cihazlara bağlı çıktı. Kol ve bacaklarında bükük yaraları vardı ama vazgeçmedik gözünü açması bile lükstü. Ve başardık!

Bilinç açıldı ve yemek yemeye başladı.  Arkasından kelimeler ve cümleler geldi.

FTR  Hastanesi buna rağmen riskli hasta  kabul edemem diyerek babamı geri çevirdi. İl il gezdik. Tek söyledikleri: tam teşekküllü değiliz. Özel Hastaneler alıyor bunun için  kampanya  başlattı. Yurt dışı tedavisi mümkün fakat üniversite hastanesi rapor çıkarmayı  kabul etmiyor.  Biz kaderimize  ÖLÜME terk edildik. Babam yatakta ölmeyi  bekliyor ve tedavi olamadığı için hep en başa dönüyoruz. Şu an akciğerleri kötü ve böyle giderse makinaya bağlanacak. Sık sık enfeksiyon geçiriyor, böyle giderse böbrekleri iflas edecek Allah korusun.

Tek  yapılması gereken şey fizik tedavi .O kadar emek  maddi manevi  uykusuz 4 koca yıl boşa gitti. https://www.instagram.com/babam_icin_elele/   sayfamızı lütfen inceleyin.Maddi manevi desteklerinin bekliyorum. Hesabımız Valilik onaylıdır.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SAĞLIK BAKANLIĞI : TEDAVİM OLMASINA RAĞMEN ÖLÜME TERKEDİLDİM». N ve imza atan diğer 252 kişiye katıl.