T.C SAGLIK BAKANLIGI İSKİLİPLİ ATIF HASTANESİ ADI DEĞIŞTIRILSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

TC kurucularına aşağıda belirtilen sözleri söyleyen bir zatın isminin Türkiye Cumhuriyeti Devletine ait bir hastaneye verilmesi büyük bir hata,düşündücü,üzücü ve trajikomiktir.Bu hatadan dönülmesi umuduyla.“Mustafa Kemal ve Kuvvayı Milliye maskaraları Yunan askerlerinin önünden kaçıyor. Zavallı saf ve gafil halktan topladıkları askerlere ‘siz burada onlarla savaşın, biz de arkalarını çevirelim’ diyerek sıvışıyorlar. Yazık ki halkımız Talât, Enver, Cemal, Mustafa Kemal gibi beş on eşkıyanın vücudunu ortadan kaldırmak için gereken fedakarlığı yapmıyor. İngilizleri kızdırdınız, üzerimize Yunanlıları musallat ettiler. Şimdi usulca oturup yenilginin sonuçlarına katlanmak yerine Yunanlılarla harbe tutuşuyorlar. Bu eşkıyaları ve asileri en kısa zamanda bertaraf etmek hepimize farzdır.ISKILIPLI ATIF

Bugün hakan imzanı bekliyor!

hakan adam bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SAĞLIK BAKANLIĞI: T.C SAGLIK BAKANLIGI İSKİLİPLİ ATIF HASTANESİ ADI DEĞIŞTIRILSİN». hakan ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.