SAĞLIK ÇALIŞANLARINA N95 MASKE SAĞLANMALI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

Merhabalar,

Coronavirüsün dün itibariyle kendini katlayarak çoğaldığını görüyoruz. Fakat hastane çalışanları olarak birçok şüpheli vakayla cerrahi maskelerin bile kullanımının kısıtlı olduğu imkanlarda temas halindeyiz. Tüm kamu personeline verilen haklar da elimizden alındı. Gebeysek de alandayız, çocuğumuza bakacak kimse bulamasak da alandayız. İnsanlara hizmet etmek için canla başla savaşıyoruz. Fakat yapılan çalışmalarla da kanıtlanır hale gelebilecek olan COVID'in anne karnındaki bebek üzerine etkileri, COVID'in çocuklarda taşıyıcı olup iki üst nesili hasta edebilme gibi durumların potansiyelini yaratmak istemiyoruz. Bu noktada en azından özellikli birimlerin (başta ACİL, sonra yoğun bakım ve şüpheli vaka bakan birimler) ve özellikli kişilerin (gebe, küçük çocuk sahibi olan anne babalar, kronik ve malignitesi olan hastalar) N95 maskeye sahip olması önem arz etmektedir.

Lütfen kampanyamızı imzalayarak bize destek olun! Unutmayın sağlık çalışanı yaşarsa herkes yaşar. Birlikte güzel günlere.