Kampanya Kapatıldı

ORDU İLİNDE HASTA NAKİL AMBULANSI SORUNU ÇÖZÜLSÜN

Bu kampanya 202 destekçiye ulaştı

Ordu ilinde yaşayan % 93 engelli bir kız çocuğu babasıyım,çocuğumun epilepsi nöbetleri geçirmesi nedeniyle sık sık ambulans ile hastahaneye gitmekteyiz.Gece veya gündüz olabiliyor.Ambulans ile hastahaneye gidiyoruz,tedavimizi bitiyor,ilgili doktor ilgili kuruma bu hasta ambulans ile eve gitmek zorundadır diye faks çekiyor. Kordinasyon merkezi olan 112 komuta merkezi ilgili nakil ambulansına bilgi veriyor.Lakin o nakil ambulansı her seferinde değişik nedenler ile bizi eve götürmeye gelmiyor veya geç geleceğini belirtiyor.Daha önce bimer,cimer,valilik,sağlık il müdürlüğü gibi kurumlara müracatlarım hep sonuçsuz kaldı.Bizler eve özel araçlara ile gelecek durumda değiliz,bunun ekonomik sıkıntılarla alakası yok.BizimHastalarımız nöbet sonrasında veya tedavi bitiminde bitkin hale gelmektedir.Bu yüzden sayısının yetersiz olduğu söylenilen hasta nakil araçlarından Ordu ilinde en azından bir kaç tane olmasını talep ediyorum
Metin AKSOY

Bugün Metin imzanı bekliyor!

Metin Aksoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SAĞLIK BAKANLIĞI: ORDU İLİNDE HASTA NAKİL AMBULANSI SORUNU ÇÖZÜLSÜN». Metin ve imza atan diğer 201 kişiye katıl.