Karabük'te Eğitim Araştırma Hastanesinde Vatandaş Hastanede Muayene Olmadan Ölmesin !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Herkese Merhaba  ; Karabük İli Eskipazar ilçesinde ikamet ediyorum. Annem yaklaşık 1 ay önce kalp krizi geçirdi ve Karabük EA Hastanesinde Kardiyoloji servisinde  tedavi gördü . Tüm ilaçları değişti ve doktor kontrol süresine göre ilaç dozlarını ayarladı. 1 Hafta sonraya gelmen gerek dedi fakat mhrs sisteminden randevu alamadık ve doktorun sekreterine rica minnetle konuşup muayene olduk doktor tekrar dozları ayarlayıp 15 gün sonraya gün verdi . Fakat 15 gün içinde her gün mhrs sisteminden kontrol etmeme rağmen  yine randevu alamadık . Sekreter bu sefer sıra vermedi ve doktor kağıtları gösterip onayladıktan sonra ancak sıra alabildik. Karabük'teki vatandaşlar sitemlerini sosyal hesaplarından dile getirmekte fakat yetkililer sesimizi duymamakta ısrar etmektedir.  Mhrs randevu için Karabük Eğitim Araştırma Hastanesinde aylar sonrasına gün veriyor vatandaşlar evlerinde muayene olmak için bekliyor. Karabük Halkı Hastanedeki bu problemden dolayı mağdur Sn Bakanız sağlıkta yaptığı büyük başarılarlardan sağlığa verdiği desteklerden de anlaşılacağı üzere bu problemide  eminim ki çözüme kavuşturacaktır.  Karabük Halkı bu zulme terk edilmemeli .