Özcan bebek ve diğer SMA hastalarını kurtaracak ilaca onay verin çocuklar Ölmesin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Özcan bebek ölmesin SMA hastası Özcan balkaya yaklaşık 1senedir  ( SMA hastalı ) ğıyla mücadele ediyor ve oratalama SMA hastaları   2 yıl içinde hayatını kaybediyor.ve burdan Devlet büyüklerine seslenişimizdir Yardım edin. SMA hastaları Çocuklar ölmesin çocuklar ANNE ve BABA larının güzleri önünde eriyip Ölüyor sesleri ni duyan yok sesimizi yetkili kişilere ulaştırana kadar durmayacağız.

Amerika Birleşik Devletleri'nde 2016 yılında SMA hastaların kullanımına sunulan ilacın Türkiye'ye de getirilmesini isteyen SMA hasta yakınları ÇOCUKLARININ ÖLMESİNİ İSTEMİYOR hasta yakınlarının isteği, Amerika Birleşik Devletleri’nde SMA hastalığı için piyasaya sürülen ilacın Türkiye'de de bir an önce satışa sunulması ve SGK kapsamında olması.

Bugün Ersin imzanı bekliyor!

Ersin Balkaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «#SAĞLIK BAKANLIĞI: Çok geç olmadan SMA hastalarını kurtaracak ilaca onay verin çocuklar Ölmesin.». Ersin ve imza atan diğer 167 kişiye katıl.