SAĞLIK ATAMALARINA SAĞLIKLI VE ADALETLİ BRANŞ DAĞILIMI İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

100 BİNLERCE SAĞLIK FAKÜLTESİ / SAĞLIK YÜKSEKOKULU(LİSANS ), SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU (ÖNLİSANS) VE SAĞLIK MESLEK LİSESİ (ORTAÖĞRETİM) MEZUNU SAĞLIKÇILAR İŞSİZ OLUP MAĞDUR DURUMDALAR. GÖRÜYORUZ Kİ 2016-2018 YILLARI ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN VE ADALETTEN UZAK KADRO DAĞILIMLARI İLE MAĞDUR EDİLMEYE DEVAM EDİLMEKTEDİRLER.

BU MAĞDURİYETİN SON BULMASI ADINA TÜM SAĞLIK CAMİASI BİR OLUP İVEDİLİKLE BU YANLIŞTAN DÖNÜLMESİ ADINA GEREKLİ ADIMLARIN ATILMASINI SAĞLAMALIDIR.

HAZİRANDA GERÇEKLEŞMESİ BEKLENEN 18 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALIMININ ADALETLİ OLACAK ŞEKİLDE BİR AN EVVEL GERÇELEŞTİRİLMESİNİ VE YAPILACAK OLAN BRANŞ DAĞILIMININ AÇIKLANMASINI İSTİYORUZ. AYRICA YUKARDA BELİRTİĞİMİZ GİBİ SAĞLIK ALANINDA İNSANLARIN DAHA FAZLA MAĞDUR OLMAMASI İÇİN BU MAĞDURİYETLERİN, SAĞLIKLI VE ADALETLİ BİR ŞEKİLDE ÖNÜNE GEÇİLMESİNİ İSTİYORUZ.

YAŞANAN MAĞDURİYETİN GİDERİLMESİ ADINA EK ALIMLA BİRLİKTE HER BÖLÜME HAKETTİĞİ SAYININ VERİLMESİNİ SİZ YETKİLİLERDEN TALEP EDİYORUZ.

Bugün Özgür imzanı bekliyor!

Özgür Demir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SAĞLIK ATAMALARINA SAĞLIKLI VE ADALETLİ BRANŞ DAĞILIMI İSTİYORUZ». Özgür ve imza atan diğer 173 kişiye katıl.