Sağlıkta Sosyal Çalışmacı Görmek İstiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Arkadaşlar 7 Haziran 2017 de ÖSYM nin yayımladığı kılavuz olmak üzere; Sağlık Bakanlığının Kpss 2017/5 12.500 sözleşmeli personel atamalarinda sosyal hizmetler bölümüne hiç kadro açılmadı. Üstelik böyle yüksek bir lisans puani gerektiren bölümün açık öğretim kurumlarında da olmasi cabasıdır. Bu durum da atamaların önünde bir engel olabilmektedir. Birçok öğrenci arkadaşlarımız atanabilmek için  çoğu fedakarlıkla kpss çalışıyor. Ne yazık ki atamanın az olması ve hiç yapılmaması ögrencileri hayal kırıklığına uğratıp çalışma isteklerini azaltıyor.

Hastanelerde sosyal hizmet birimleri var. Neden sosyal çalışmacı yok? Artık sosyal çalışmacıları sağlık kurumlarında görmek, açılmayan sosyal hizmet birimlerinin de açılmasını istiyoruz. Lütfen öğrencilerimiz ziyan olmasın.

Bugün Ozge imzanı bekliyor!

Ozge Yilmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlıkta Sosyal Çalışmacı Görmek İstiyoruz!». Ozge ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.