Gıdalardaki katkı maddeleri helâl ve tayyib olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Müslüman bir toplumuz, bu neden ile Kuran-ı Kerim'de geçen Helâl ve Tayyib olanlardan  yiyin emrini dikkate almamız gerekiyor. Hazır gıdalarda ne yazık ki domuzdan elde edilen jelatin başta olmak üzere, böcekten alkol'e, insan veya domuz kılından elde edilen sistain'e kadar maalesef birçok üründe bu ve buna benzer katkı maddeleri var. Sadece gıdalarda değil, kozmetik ve temizlik ürünlerinde de bu tehlike mevcut. Hem dinimiz, hem de sağlığımız açısından bu katkı maddelerini yediğimiz içtiğimiz gıdalarda ayrıca, kozmetik ve temizlik ürünlerinde istemiyor helâl, tayyib ve sağlıklı olan katkı maddelerinin kullanılmasını rica ediyoruz. Yetkili kuruluş ve kişilerin bu konu ile alakalı gerekli çalışmayı yapmasını rica ediyoruz. Başta Allah Rızası için, haram ve şüpheli ürünlerin evlerimize girmesini engellemek için, çocuklarımızı sağlıklı ve helâl dairesinde yetiştirebilmek için bu kampanyaya destek verir misiniz?

Bugün Sabahattin imzanı bekliyor!

Sabahattin Uzun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık ve tarım bakanlığı: Gıdalardaki katkı maddeleri helâl ve tayyib olsun». Sabahattin ve imza atan diğer 41 kişiye katıl.