ECZANE TEKNİSYENLİĞİ EĞİTİMLERİ YENİDEN BAŞLATILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizde var olan eczaneler doğrudan halkla iç içedir; ilaca erişimin ilk ve en önemli halkasıdır, bu tüm ülkemiz coğrafyasına dağılmıştır. Bunun yanında eczaneler genellikle sağlığa ilişkin mevzularda akıl danışılan ilk birimdir. Eczacısıyla olsun, Eczane Teknisyeniyle olsun, toplumla halkla doğrudan ve bire bir ilişki ve iletişim içindedir. Eczaneler sadece ticari bir işletme olmanın çok ötesindedir ve insanların “güven” duygusunun en yoğun yaşandıkları sağlık kurumlarından biridir.

Eczacıların ciddi sıkıntılar yaşadığı günümüzde, eczanelerin en önemli bileşenlerinden biri olan Eczane Teknisyenlerinin de doğal olarak söz konusu sıkıntılar hissettikleri aşikardır.

Bu sıkıntıların en önemlisi ''Eczacı Teknisyenleri Sertifikası'' alamamış olan ve eczanelerde çalışan arkadaşlardır. Kurumların daha önceki yıllarda yapmış olduğu kurslarla bir çok eczanede çalışmış arkadaşlarımız bu sertifikaları almaya hak kazanmaları sağlanmıştır. Fakat şuan eczanede çalışıp sertifikası olmayan bir çok arkadaşımız mağduriyet yaşamaktadır. Sesimizin gerekli kurumlarca duyulmasını Eczacılarımızın ve olmazsa olmaz Eczacı Teknisyenleri arkadaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için tekrar kursların açılması gerektiği kanaatindeyiz. Teşekkürler..

Bugün Gökhan imzanı bekliyor!

Gökhan Günal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim ve Sertifikasyon Hizmetleri Daire Başkanlığı: ECZANE TEKNİSYENLİĞİ EĞİTİMLERİ YENİDEN BAŞLATILSIN». Gökhan ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.