Zorla Aşı İnsan Haklarına Aykırıdır.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Sağlık hakları, kişileri zorunlu aşıya ikna etmek fiilini destekleyemez. 1986 yılından itibaren aşı şirketleri aşılarının yan etkilerinden dolayı zarar gören öagdur olan sağlıkları kalıcı zarar görmüş ya da ölmüş insanların sorumluluğundan muaf edilmişlerdir. Sağlıklarını gündem yaparken  kişileri hiçe sayarak ve onlara hak tanımayarak kitlesel aşı programı adı altında olmak istemeyenleri seyahat, saglık, kamusal hak ve özgürlüklerinden mahrum bırakan kanunlarla eziyet stress ve nefes aldırmayan tehdit şartları oluşturarak temel hak ve özgürlüklerinden mahrum bırakmak güzel ülkemize ve güzel insanlığımıza yakışmaz. Dünya Sağlık Örgütü baskısı altında uygulanan bu nefes aldırmayan ve  demokrasi karşıtı uygulamalar ve haksız gerekçelerinin Türk Milleti ile gereken cevabı alacağının inancı içinde olarak kadim halkımızdan destek imzaların da bu cevaba yakışan imzalar olacağının kanaatinde bu kampanyayı başlatmak için düğmeye basıyorum. �