Yaşlı Bakım teknikerlerine enjeksiyon yetkisi verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Herkese Merhabalar

Yaşlı Bakım teknikeri olarak mezun olan arkadaşlarımız gerek okul dönemde katıldığı staj uygulamalarında gerek çalışma hayatında hastaya kişisel bakım, sosyal yardım, alt temizliği vb. birçok konuda destek verirken ilaç hazırlama, hastaya ilaç uygulama ve damar yolu uygulamalarının hiçbirini yetkimiz yok. Gerek lise gerek üniversite mezunları diplomayı alırken gerekli dersleri alarak hatta  daha üst seviye dersleri alarak donanımlarını arttırmaktadırlar.Okulların  Uygulama kurumlarında yada çalışma hayatında üstte bulunan kişiler tarafından küçük görülüp aşağılanmaktadırlar. "Bu diplomayı alan/bölümü okuyan kişiler sadece alt temizliği vb. işleri yapmalılar" denmektedir.Bu bölümü okuyan kişiler olarak enjeksiyon yetkisinin verilmesini istiyoruz.

Bugün Fatma imzanı bekliyor!

Fatma Dursun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı : Yaşlı Bakım teknikerlerine enjeksiyon yetkisi verilsin». Fatma ve imza atan diğer 24 kişiye katıl.