Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 215 destekçi ile değişim yarattı!

Sağlık Bakanlığında 2009 yılından beri Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı maalesef yapılmıyor. Bu duruma tepkimizi bir çok yoldan dile getirdik. Yaklaşık 2 yıl önce unvan mağduru arkadaşlarla birlikte sosyal medya üzerinden bir grup kurduk. Facebook/Sağlık Bakanlığında Unvan Değişikliği Sınavını Bekleyenler Grubu olarak sayımız 1000'lerce ünvan değişikliği mağduru kişiye ulaştık. Artık sesimizi duyurmak istiyorduk ve Grup organizesi olarak dilekçe kampanyası başlatma kararı aldık.

Bakanlığın yeni yönetmeliğinin resmi gazetede yayınlaması ardından kampanyamızı sosyal medya üzerinden duyurduk. Bir e-posta adresi oluşturarak dilekçelerimizi bu adreste toplamaya başladık.

20 Ocak 2015 tarihinde toplanan dilekçelerin bir örneğini sizinle paylaşarak 2009dan beri yapılmayan görevde yükselme unvan değişikliği sınavı duyurusunu artık bu ay görmek ve sınavın 2015 genel seçimleri öncesinde yapılarak 1000'lerce sağlık çalışanının mağduriyetinin artık giderilmesini istiyoruz.

Örnek Dilekçe:

.......Hastanesi/Müdürlüğü ………kadrosunda olup halen görev yapmaktayım.…….Üniversitesi ……Bölümü mezunuyum. Kadro unvanımın ………olarak değişebilmesi için Sağlık Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğince, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına girmem gerekmektedir. Sağlık Bakanlığı tarafından 2009 yılından beri yapılmayan bu sınavın mağduriyetimizin giderilmesi için en kısa zamanda  yapılmasını talep etmekteyim.

Gereğini Saygılarımla Arz Ederim.

Bugün Facebook / Sağlık Bakanlığında Ünvan Değişikliği Sınavı Bekleyenler imzanı bekliyor!

Facebook / Sağlık Bakanlığında Ünvan Değişikliği Sınavı Bekleyenler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı (Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü): Sağlıkçılar 2009dan beri yapılmayan görevde yükselme unvan değişikliği sınavı duyurusunu artık bu ay görmek istiyor.». Facebook / Sağlık Bakanlığında Ünvan Değişikliği Sınavı Bekleyenler ve imza atan diğer 214 kişiye katıl.