Başarı

Bu kampanya 146 destekçi ile değişim yarattı!

Sağlık Bakanı Sayın Dr. Recep AKDAĞ

Yeniden göreve başladığınızda, sağlık çalışanlarının haklarının iyileştirilmesi ve sorunlarının çözülmesine yönelik olan çalışmalarınızdan dolayı bakanlığımıza olan güvenimiz artmıştı. Bu sorunumuzun da sayenizde çözüleceğine inanıyoruz.

Bazı Sağlık-Sen facebook sayfalarında ve sitelerinde ;

" Sağlık Bakanlığı 2016 Haziran ayında görevde yükselme ve unvan değişikliği için ilana çıkacak. Hizmetli, memur,şoför,vhki ve şef kadroları için görevde yükselme tüm branşlar için ise ünvan değişikliği açacak. Sınavı bu sefer Sağlık Bakanlığı kendisi yapacak." şeklinde duyurular yayınlanmıştı.

Yapılan KİK Toplantısı’nda konuşan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Kartal ise “Sağlık çalışanlarının yanındayız ve Sağlık-Sen’in ilettiği taleplerinin hayat geçmesi için tüm koşulları değerlendirip, bu doğrultuda sorunların çözüme kavuşması için çalışacağız. Bu kapsamda Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’nı yılın ikinci yarısında yapacağımızı buradan duyuruyoruz.” demişti. kaynak: ( http://www.sagliksen.org.tr/haber/1423/dagitilabilir-doner-sermaye-miktari-artirilmalidir )

2016 bitiyor ama hala bir gelişme yok. 2015 yılında yapılan sınavda 70 barajı ve sınavın zorluğundan dolayı kadroların çoğu boş kaldı ve 2015 mezunları sınav yapıldığında mezun olmalarına rağmen diplomalarını alamadıkları için sınava başvuramadılar. Verilen sözlerin tutulmasını ve mağduriyetimizin giderilmesi için en kısa sürede yeniden sınav yapılmasını istiyoruz.

Ayrıca : http://www.memurlar.net/haber/557522/

Bugün Volkan imzanı bekliyor!

Volkan ÜNAL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Sen 2016 Ünvan Değişikliği Sınavı için verdiği sözü tutsun !». Volkan ve imza atan diğer 145 kişiye katıl.