Tuvaletlerde koruyucu jelatin ya da kağıt zorunlu hale gelsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
sağlık bakanlığı ve tarafına MELİKE AYLİN AVCI bu kampanyayı başlattı

Gittiğimiz özel hastaneler dahil neredeyse hiç bir hastanede, alışveriş merkezlerinde, otellerde tuvalet jelatini ya da klozet kağıdı bulunmuyor. Umumi tuvaletlerde, alışveriş merkezlerinde ve tüm hastanelerde tuvalet jelatininin (Hijyenik Tuvalet Poşeti)  veya Klozet Kapak Örtü Kağıdının zorunlu hale getirilmesini sağlığımız için talep ediyoruz. bugün yüksek miktarlarda para vererek kontrollerimi yaptırdığım hastane de bile bu hizmeti alamıyorsam bu ciddi bir sorundur. Bazı akaryakıt istasyonlarının yaptığı hijyen teması tüm ülke için örnek teşkil etmelidir. hastanelerde bulamadığımız tuvalet hijyenini akaryakıt istasyonlarında bulabiliyor olmamız ironik değil mi ?? temassız sensörlü kapılar, jelatinli klozet örtüleri, sensörlü sıvı sabun tankları, sensörlü musluklar. bu hayal değil. akaryakıt istasyonları bu kadar özenliyken hastanelerin bu özeni göstermemesi oldukça üzücü. bir çok kadın tuvalet mikrobundan ve pisliğinden kaynaklı dışarıda idrarlarını tutuyor ve bu ciddi sağlık sorunları yaratıyor. yaşı ilerleyen kadınlar ayakta idrarlarını yapabilmek için çabalıyor. çocuklarımızı korumak adına kucağımızda taşıyarak hatta bazılarımız klozet kapağına basmalarını sağlayarak tuvaletlerini yapmalarını sağlıyoruz. özellikle kadınlar olarak bu sıkıntıyı çekmek istemiyoruz!!! tuvalet jelatininin ya da klozet kağıdının zorunlu kılınmasını talep ediyoruz!!! sesimizi duyuracağımıza inancım tam !!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.