Kampanya Kapatıldı

Tek doktor 300 hastaya nasıl baksın!

Bu kampanya 9 destekçiye ulaştı

Sağlık yöneticilerinin çözümler üretmesi gereken alanların belkide en başında bulunması gereken Acil Servislerde, ne yazık ki personel planlaması ya doğru şekilde yapılmıyor yada mevzuat düzgün, lakin uygulamadaki hataların ardı arkası kesilmiyor. Gün geçmiyor ki, aldığı hizmetten memnun kalmayan (haklı veya değil... tartışılır...) bir hasta veya hasta yakını, bir doktoru darp etmesin, hakaret etmesin hatta öldürmesin. Bunun değişmesi çok ama çok önemli... Bir acil servis hekiminin afet, kalkışma gibi olanüsütü haller dışında, rutinde 300 hastaya hizmet vermesi mantık dışıdır. Her birimizin ne zaman ihtiyaç duyacağımızı kestiremeyeceğimiz, lakin olmazsa olmaz bu birimlerin, mutlaka tıkır tıkır işliyor olması gerekir. Unutulmamalıdır ki,  bir insana gücü ötesinde bir iş emri vermek yöneticilik değil zalimliktir.

Bugün Erkam imzanı bekliyor!

Erkam EKSEN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı: Tek doktor 300 hastaya nasıl baksın!». Erkam ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.