Diplomalı Sağlık Çalışamayanı!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki; kimsenin emeği boşa gitmesin istiyorsak öncelikle sağlık personeli olmaya aday olanlara gözümüzü çevirmeliyiz. Çünkü gelecekte hayatınızı kurtaracak olanlar yine onlar. Çocuklarımız sağlık meslek liselerine gittiler, 4 sene emek verdiler ama bakın görün ki atanamıyorlar. Onlar meslek kitaplarını da kendileri aldılar, ekstra maddi ve manevi fedakarlıklar verdiler. Çünkü insanlara faydalı olmanın yolunu bildiler. Lise mezunu sağlık personeli adayları, bulundukları lisede YGS, LYS gibi üniversite sınavları için onlardan istenen dersleri görmediler. Bu yüzden ne üniversite kazandılar ne de devlet memuru olabildiler. Yapılan alımlarda ise çok az lise mezunu sağlıkçı alındığı için yine yüzleri gülmüyor. Lütfen duyarlı olalım. Çünkü atanamayan sağlıkçılar, gün gelir sizin hayatınızı kurtarır. Çocuklarımızın emekleri boşa gitmesin. Onların yaptığı fedakarlığa karşın aldıkları yanıt evde oturup özel hastanelere CV vermek olmamalı. Siz de destek olun. Evlatlarımızın ayakları sağlam yere bassın.

Bugün Sümeyye imzanı bekliyor!

Sümeyye Gülenç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı sabim@saglik.gov.tr: Lise mezunu sağlıkçıların emeği boşa gitmesin.». Sümeyye ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.