Kampanya Kapatıldı

Kimyagerler de ilk yardım eğitimcisi olsun

Bu kampanya 6 destekçiye ulaştı

Kimyager olarak iş alanımız kısıtlı. Artık kamu kurumlarına bağlı hastaneler kimyager atamıyor, laboratuarlarında çalıştırmıyor. Kimya sağlığın ve hatta hayatın temelini oluşturuyor. Sağlık sektöründeki işlere bizim de atanabilmemiz gerekli. KPSS den 95 almadan bir kamu kurumuna yerleşmemiz çok zor. Kimya ile ilgili tüm alanlarda çalışabilmeliyiz. Üniversitede 4 yıl bilimle uğraşıp farklı alanlarda taşeron çalışmak istemiyoruz.

Artık her kurumda ilkyardımcı olmalı. İlk yardım hayatın bir parçası ve her bireyin bilmesi gerekirken sağlığın temel taşlarını görmüş kimyagerlerin de kendi alanlarıyla bağlantılı olan ilk yardım eğitimcisi olabilmesi gerekir. Konuyla ilgili gerekeni yapacağınıza inanıyoruz. Lütfen bu konuyu bir çözüme kavuşturun.

Bugün Nilay imzanı bekliyor!

Nilay Atlı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı sabim@saglik.gov.tr: Kimaygerler de ilk yardım eğitimcisi olsun». Nilay ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.