SAĞLIK BAKANLIĞINA ATANANLAR TEKRAR AYNI PUANLA ÜNİVERSİTE KADROLARINA BAŞVURAMASIN...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

18/03/2002 tarih ve 2002/3975 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan kamu görevlerine ilk defa atanacaklar için yapılacak sınavlar hakkında genel yönetmelik ek madde-2'de" bu yönetmelik hükümleri çerçevesinde yapılan merkezi yerleştirme sonucu B grubuna ait herhangi bir kadro ve ya pozisyonuna yerleştirilen adaylar ( ataması yapılsın ya da yapılmasın ) daha sonraki personel alımları için yerlestirilmelerine esas alınan puanla başvuruda bulunamazlar." maddesiyle birlikte merkezi alımlarda 4b ile atananlar aynı puanla birdaha aynı kadroya başvuramazken açıktan yapılan üniversite alımlarına başvuruda bulunuyorlar.Bu durumda birden fazla kadroya atanıp kadroların boş kalmasını sağlıyorlar.Yönetmelikte açıkça belirtilerek herhangi bir kadroya atanan personelin aynı ünvanlı açıktan üniversite alımlarına başvurmasının engellenmesini talep ediyorum.Böylelikle hem kadrolar boşta kalmayacak hemde emek verilen kpss çalışmaları sonucu aldığımız puanlar boşa gitmeyecektir.

Bugün ahmet imzanı bekliyor!

ahmet geçici bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sağlık bakanlığı: SAĞLIK BAKANLIĞINA ATANANLAR TEKRAR ÜNİVERSİTE KADROLARINA BAŞVURAMASIN...». ahmet ve imza atan diğer 96 kişiye katıl.