Sağlık personeline uygulanan mobbingin önlenmesi ve farkındalık yaratılması

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sağlık çalışanlarının üzerinde yapılan baskı ve sabim aracılığı ile iletilen her şikayet konusunun araştırılmadan ve hakkında şikayet başvurusu olan kişi bilgilendirilmeden , konu hakkındaki fikri alınmadan, tek tarafın bilgilendirmesine dayanarak kesin karar alınıp savunma istenmesi ve en baştan haksız konumunda değerlendirilmesi sağlık personellerinin kişiliklerine yönelik rencide edici sözlerle itham edilmeleri durumunda bile hasta veya hasta yakınlarına ''biz iletişim kazaları ile ilgili hizmet içi eğitim veriyoruz'' diyerek onları rahatlatmak amacıyla hekim ve diğer sağlık çalışanlarının hasta önünde haksız konuma düşürülmesini onaylamıyoruz.Bu durum bizlerde psikolojik ve fiziksel sıkıntılara neden olarak iş ve özel yaşamımızdaki verimliliğimizi düşürmekte,ciddi problemlere  yol açmaktadır.bu nedenle özellikle sabim tarafından değerlendirme yapılırken biraz daha hassasiyet gösterilmesini istiyoruz.Kendimize saygı gösterilmesini istiyorsak önce biz karşımızdaki kişiye saygılı olmalıyız.Sağlık çalışanlarına şiddet ve mobbingin önlenmesi için duyarlılık ve desteklerinizi bekliyoruz. Teşekkür ederiz.

Bir Grup Aile hekimi

Bugün Ayla imzanı bekliyor!

Ayla Gökoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı: Sağlık personeline uygulanan mobbingin önlenmesi ve farkındalık yaratılması». Ayla ve imza atan diğer 98 kişiye katıl.