tedavi olmak istiyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

2009 Yılında Geçirdiğim kaza sonucu yüzümün yarısını kaybettim gözüm dahil.  ve şuana kadar 38 ameliyat geçirdim yüzümde halen bir çok rahatsızlık beni çok zor duruma koyuyor. tedavi gördüğüm hastane tedavimi sonlandırmış durumda. bir çok hastaneye gittim yüzümdeki hasarların düzeltilebilir fakat bu hastanelerde imkansız denildi. kendi imkanlarımla muğla bodrum acıbadem hastanesinde bir doktor ile görüştüm kendisi bu ameliyatı 3 seansta tamamlayacağını ve rahatsızlarımdan kurtulacağımı söyledi. bunun için ise beni  bir miktar ücrete tabi tuttu. 135.000 tl

Bunu karşılayacak ne durumum ne de  kimsem var. bu olanları bütün devlet makamlarına sundum Cumhurbaşkanlığı, başbakanlık,aile ve sosyal politikalar bakanlığı, sağlık bakanlığı,içişleri bakanlığı, hazine müsteşarlığı, bimer, kamu hastaneler birliği, merkez valilik, sosyal yardımlaşma vakfı, sağlık il müdürlüğü merkez milletvekili  ve sayamadığım iş adamları ..... ama kimse bana yardımcı olmadı. Bir çocuk babasıyım oğlumun büyüdüğünde yüzümü böyle görmesini istemiyorum. şuan dışarda insanların içine rahat bir şekilde dolaşamıyorum çıkamıyorum herkes bana bakıyor piskolojim bozuldu yıllardır bu durumdayım lütfen ailem için bana yardım edin.

Bugün mehmet imzanı bekliyor!

mehmet özçelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık bakanlığı & Prof.dr Mehmet mutaf: tedavi olmak istiyorum». mehmet ve imza atan diğer 270 kişiye katıl.