Melisa Çağrıbay'ın Tedavi Masrafları Devlet Tarafından Karşılansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Elazığ'da 5 yıl önce oturdukları evin balkonundan düşmesi sonucu ağır yaralanan Melisa Çağrıbay, beyninde oluşan hasar nedeniyle yürüme ve konuşma yetisini yeniden kazanmak için devlet büyükleri ve hayırseverlerin yardımını bekliyor.
Sürsürü Mahallesi'nde oturan 3 çocuk annesi Sevda Çağrıbay, eşinin şoförlük yaptığını belirterek, 19 yaşındaki kızı melisa'nın 5 yıl önce geçirdiği kaza sonucu yatağa mahkum olduğunu, kızının tedavi olması için yardım beklediğini söyledi. Gözü yaşlı anne Çağrıbay, kızının tedavisini Elazığ'da yaptıramadığını, maddi imkansızlıklar nedeniyle 8 ay önce tedaviye ara vermek zorunda kaldığını anlatarak, yardım çağrısında bulundu.
Kızının yaşadıkların gözyaşları arasında anlatan anne Çağrıbay, kızını kaderine terk etmek istemediğini belirterek, şöyle devam etti:
"Kızım 5 yıl önce yüksekten düşme sonucu beyninde hasar oluştu. Şu an Melisa yatalak bir durumda. Konuşamıyor, yürüyemiyor. Melisa'nın tedaviye ihtiyacı var. Biz 5 yıl içerisinde maddi imkanlarımızı zorladık ancak bu kadar yapabildik. 8 ay önce doktorlar kök hücreye karar verdiler. En az 8 saat fizik tedavi yaptırmamız gerekiyor ama maddi imkansızlıklarımız nedeniyle yaptıramıyoruz. Ben çocuğumu böyle kaderine terk etmek istemiyorum. Ne olursunuz Allah Rızası için bana bir yardım eli uzatın. Şu yavrum için bir yardım eli uzanmasını istiyorum."
Melisa'nın tekrar yürüyebilmesi için tedavisinin mümkün olduğunu, ancak maddi sıkıntılar nedeniyle yaptıramadıklarını ifade eden anne Çağrıbay, şu görüşleri dile getirdi:
"Evet tedavisi var, biz yaptıramıyoruz. Melisa 8 ay öncesinde robot tedavisi ile kasları daha güçlüydü, ayakta durabiliyordu, şimdi ayakta duramıyor. Tedaviye ara verince kasları kaybediyoruz. Tedavi ile bunların güçlenmesi gerektiğini söyledi doktorlar. Ben kimseden para talep etmiyorum, sadece Melisa'nın tedavi edilebilmesi için yetkililerden yardım bekliyorum. Tedavi istiyorum, ameliyatı için, fizik tedavi için yardım bekliyorum."

Bugün Kahraman imzanı bekliyor!

Kahraman Ol bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı: Melisa Çağrıbay'ın Tedavi Masraflarını Devlet Karşılasın». Kahraman ve imza atan diğer 2.419 kişiye katıl.