LÖSEV hastanesine ruhsat verilmesi için.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Değerli arkadaşlar LÖSEV hasanesine ruhsat alabilmek için bir imza kampanyası başlatıyorum. LÖSEV karşılık beklemeden sadece duyarlı insanların katkılarıyla ve Sayın Dr.Üstün Ezer tarafından bin bir çabayla ve imkansızlıklarla yapılmış vede gelecekteki lösemili çocuklara daha iyi bir sağlık hizmeti vermek amacıyla kurulmuş bir vakıf hadanesidir. Dr.Üstün beyin tüm çabalarına rağmen sağlık bakanlığından ruhsat alınamıyor. Bizlerinde yapabileceği tek şey bu imzaya destek verip olabildiğince büyük kitlelere ulaştırıp sağlık bakanlığından ruhsat almasını sağlamak.. Lütfen bir imzadan ne olur demeyin birer birer çoğalır biner biner büyür milyonlara ulaşırız.. LÖSEV hepimizin yarın bizlerinde buraya yolu düşebilir  Kanser her evde ve her yaşta gelin hep beraber ruhsat alalım .

Bugün Zülfikar imzanı bekliyor!

Zülfikar Karacan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı : LÖSEV hastanesine ruhsat verilmesi için.». Zülfikar ve imza atan diğer 886 kişiye katıl.