Keratakonus hastaları desteğinizi bekliyor.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Merhabalar,  18 yıldır Keratakonus hatasıyım. Keratakonus, görme duysunu yüksek oranda kaybememize sebep olan ve tedavisi oldukça pahali olan bir kornea hastalığı. SGK tarafından bu hastalığın masraflari maalesef karsilanmiyor ve benim gibi pek çok hasta tedavi olamadığı için görme kaybiyla karşı karşıya. Bu hastalığın ilerlememesi icin keratakonus lensi kullanmak gerekiyor fakat şu anda bir çift lens maliyeti 5000 _7000 tl arasında değişiyor ve hemen hemen her yıl yenilenmesi gerekiyor, ameliyati ise bilerce euro yu buluyor. Maddi imkanı elvermeyen hastaların bu maliyetin altından kalkması çok zor bu nedenle duyarlılık göstermenizi ve SGK nin keretakonus hastaligi masraflarini karsilamasi icin kampanyayı imzalamanizi rica ediyoruz. Hayat görülmeye değer. .. bizim daha iyi görebilmeniz için lütfen sen de destek ver.

Bugün gülay imzanı bekliyor!

gülay başak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık bakanlığı : Keratakonus hastaları desteğini bekliyor.». gülay ve imza atan diğer 584 kişiye katıl.