0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba güzel insanlar...

Hayata tutunmaya çalışan 13 yaşında bir kas hastasından bahsediyorum.Miyopati kas liflerinin çeşitli nedenlerden dolayı işlevini yerine getiremediği, kaslarda güçsüzlüğe yol açan bir kas hastalığıdır. Hastalığın şiddetine bağlı olarak tuvalete gitmek, yemek yemek hatta su içmek bile bir ızdırap olabilir. Aile son çare olarak Hindistan'da kök hücre tedavisi görmek istiyor ve bunun için 150 bin TL ye ihtiyaçları var. 13 yaşında gencecik miyopati hastamız.. Yardımsever insanların yüreğine dokunmak, gencecik kızımıza umut olabilmek için böyle bir kampanya başlattık. Gereken maddi destek için gücü yetmeyenlerden de sesimizi daha fazla duyurabilmek için yardım talep ediyorum. Hepimiz birer engelli adayıyız. Ve unutmayalım, yaşadığımız hayat bir iyilik yolculuğudur..

IBAN:  TR54 0004 6002 3988 8000 0866 43

Aile iletişim numarası: 0545 235 41 83 / 0545 390 51 35

Bugün Tuğçe imzanı bekliyor!

Tuğçe Bozdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı: Kas hastası(Myopati) gencimiz için destek!Bir iyilik bir insanın dünyasını değiştirebilir.». Tuğçe ve imza atan diğer 245 kişiye katıl.