Kanser hastası Şengül Özçelik

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

O muhteşem bir anne, o tahmin edemeyeceğiniz kadar güçlü bir kadın, tam 6 sene yanlış patoloji teşhisi yüzünden mücadele ettiği meme kanseri hastalığı vücudundaki kemiklere yayıldı, yılmadı hem kemoterapi aldı hem dayanılması mümkün olmayan ağrılarına rağmen çalıştı 2 çocuğuna baktı, şimdi onun bir şansı var iyileşmek için... #valamor isimli devletin ne yazık ki karşılamadığı ilaç işe yaradı ve hastalığı gerilemeye başladı bu kemoterapik bir ajan ve onun son şansı bu ilaç, 3 kutu kullandı fakat 2 yıl daha kullanmak zorunda fiyatı 10000TL bizler elimizden geleni yapıyoruz, yetemiyoruz sizinde yardımınıza ihtiyacımız var... Artvin kaymakamlığı ilacı alabilmesi için yardım hesabı açtı, hesaba gelen para kimsenin eline geçmiyor direk eczaneye aktarılıyor, fatura karşılığında, lütfen 10 lira 20 lira demeden destek olun, yapamıyorsanız paylaşmanız bile yeter � @songulsengulozcelik instagram hesabıdır direk kendisiyle de iletişime geçebilirsiniz... Sizin desteğinize ihtiyacımız var
HESAP NO:492233695003
İBAN:TR980001000377492233695003