Kaan Yavuz Kur Farkından Etkilenmesin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Dms (Kas Hastalığı) hastaları tedavi bekliyor. Tedavi yurtdışında, doların yükselmesiyle her geçen gün daha erişilmez oluyor. Rabbim şifa veriyor fakat biz kullar ulaşamıyoruz. 1 yıl önce 47000$ dolar olan tedavi masrafı bugün 57000$ dolar. Oğlum Kaan yürüme yetisini kaybetmişti kasları eriyordu daha geç olmadan Hindistana tedavi için geldik. Oğlum artık ayakta durabiliyor yakında yürüyecek fakat doların ani hareketleriyle malesef paramızın bir kısmı eridi. GEREKLİ PARA bulunmaz veya DOLAR 5 TL’nin altına düşmezse tedaviyi yarıda kesip Türkiye’ye dönmek zorunda kalacağız ve Kaan içinde herşey çok geç olacak. Ataluren,exondys 51,idebenone Translarna Ataluraen gibi ilaçlar çok pahallı ve yıllık kullanımları ikiyüzbin doları geçiyor.

Bugün Kaan imzanı bekliyor!

Kaan Yavuz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı: Kaan Yavuz Kur Farkından Etkilenmesin.». Kaan ve imza atan diğer 2.020 kişiye katıl.