İntörn Hekim Mevzuatı Yapmak

Reasons for signing

murat ozturk
3 years ago
son sınıf ogrencisinin bir anda meslege başlamadan sıkılıp bunalıma girmesini daha cok havalara girmesini istemiyorum

seher kaya
3 years ago
Ben bir hemşireyim. Tansiyon ölçmek, pansuman yapmak, şeker ölçmek bizim görevimiz. Neden tıp öğrencileri yapıyor ki bu işleri. Hemşirelik ögrencileri ve hemsireler yapsın. Mesleğinden bi haber kaç hekimle çalıştım ben. Üzülürdüm onun eline düşen hastaya. Hocaların tıp ögrencilerini kendilerini iyice geliştirip öyle mezun olmaları için ne gerekiyorsa yapmaları lazım. Bürokratlarda öyle. Mevzuatsa mevzuat, görev tanımıysa görev tanımı. Zira benim de kızım tıp okuyor.

Sema Sert
3 years ago
İntörn hekimlerin hekimlik vazifelerini yapabilmeleri için imzalıyorum.

hanife yagiz
3 years ago
Yazılanlara katılıyor, İntörn hekim mevzuatının gerekliliğine inanıyorum

Mehmet zeki Öztürk
3 years ago
Olmaması gereken bir durumun düzeltilmesi için

Büşra Erol
3 years ago
Herkes hak ettiği değeri ve saygınlığı görmeli.

Hasan MENTEŞ
3 years ago
Onca Doktor ve İntörn Hekim mevzuattan şikayetçiyken bu kampanyaya destek vermemeleri ayrı bir ironi!

nimet kübra özsoy
3 years ago
Bir sene sonra doktor olacak bir hekim adayına eğitim dışı yaptırılan bu tür gereksiz hemşire işlerinin bir fayda sağlayamayacağına ve vakit ve enerji israfı olduğuna inanıyorum.

Hasan Bykuş
3 years ago
Bu söylenen her şeye katılıyorum

Elvan Kalkan
3 years ago
Eğitim yerine eksik elemanın tamamlayıcısı ya da doktordan çok hemşire asistanı gibi çalışmaktan bıktık. Doktor doktor gibi eğitim almalı görev dağılımında kendine düşeni öğrenmelidir. Ortada eğitim yok ortada çok açık bir SÖMÜRÜ var.