İstanbul için sokağa çıkma yasağı olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Sağlık Bakanlığı, Içişleri Bakanlığı ve diğer yetkili merciiler tarafına ISIL KILIC bu kampanyayı başlattı

#corona virüsü ile ülkemizin ve tüm dünyanın savaştığı bu duruma karşı hayatta kalabilme, yaşayacaksak da ileriki süreçte sağlıklı ve psikolojik problemleri olmayan bireyler olarak yaşayabilme adına mümkünse "Tüm Türkiye ", mümkün değil ise büyük illerde özellikle Istanbul 'da daha fazla kayıp yaşamamak için "sokağa çıkma yasağı " kararının alınmasını yetkililerden bekliyorum. Yakınlarımı, arkadaşlarımı sevdiklerimi göremiyorum. Bu şekilde bir hayatı daha da uzun süre eminim kimse yaşamak istemiyor. Her gün aksam 19:30'da aynı felaket haberlerini ve ardindan camilerden yükselen salâvat getirme sesleri ile psikolojik olarak olumsuz etkilenir hale geldik toplum olarak. Daha fazıla kişinin aramızdan ayrılmasana izin vermemek icin kendi ohalimizi değil ülkemizin ohal ilan ederek en az 2 ya da 3 hafta sokağa çıkma yasağı gelmesini istiyoruz. Birçok hayırsever vatandaşımızın yaptığı bağışlar ile paralar toplandı ve daha da toplanacaktır da. LÜTFEN ARTIK SESIMIZI DUYUN GELECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜN VE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINA KARAR VERİN.

Bu konuyla ilgili gereğini yapmanızı bilgilerinize arz ederim.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.