0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Günümüz koşullarında odyometri bölümünün revaçta olması ve çok sayıda mezun vermesi nedeniyle odyometri mezunları hakkı olarak kendi işini yapmak için birçok hastane ve işitme merkezlerine başvuruyor fakat kendi alanlarında hemşire ya da diğer sağlık personellerinin bir sertifika ile işitme testi vb. aslında odyometristlerin yapacağı işleri yapması nedeniyle, mezun odyometristler açıkta kalıyor ve iş bulamıyorlar bunun önüne geçilmesi adına ve sayıca fazla olan odyometristler adına çalışma ortamlarının kendileri adına açılan bölümleri rahatlıkla yerleştirilebilmesi ve mesleklerini hakkı ile icra edebilmesi için imza kampanyası başlatıldı.Tüm odyometristler odyologlar ve sağlık personellerinin bu imza kampanyasına desteklerini bekliyoruz..

Bugün merve imzanı bekliyor!

merve arslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı: Hastanelerde odyometristlerin yaptıkları testlerin sertifika ile hemşirelerin yapmaması». merve ve imza atan diğer 918 kişiye katıl.