Sağlık Bakanlığı, geleceğim için ilacımı istiyorum, Abdulvahid Şimşek’e umut ol

Reasons for signing

Oktay Baqirov
3 years ago
Qlavnoe deti ctob ne boleli .nam toje pomoqli prostie miloserdnie azerbaycansi .Allah shefasini versin.

Gürkan Köseoğlu
3 years ago
Bu kampanyalar sayesinde sesimiz duyulur engeller aşılıyor. Güzel yüzlü abdulvahid kardeşim sesi duyuldu ALLAH Abdulvahid kardeşime ve diğer hastalara acil şifalar versin. Arkadaşlar yanlış anlamayın sakın amacım kampanyayı faydalanıp başka kampanyalar aşmak değil sadece şunu dile getireceğim. Renk körlüğü ile ilgili birçok bilinmeyenler var ve bu sorun gün geçtikçe çoğalıyor bu yüzden insanlar işsiz kalıyor, polis asker olamıyor bu insanlar engelli gibi gözüküyor, fakat engelli oldukları halde engelli kadrosu verilmiyor. Engelli kadrosu engellilere verilir diyor bu durumda engelli değil ise bu insanlar polis asker olsun fakat olamıyor birçok insan bu durumun farkında değil. Bu kampanyanın altına yazmamın sebebi ise bu bir tür rahatsızlıktır. Milyonlarca insan farkında değil, farkında olan insanlar ise sakat muamelesi görüyor. Bu yüzden yazdım bu kampanyanın altına sizden ricamız sizde destek verin ve bu insanlar sağlam oldukları halde hayatlarında sorun yaşamadıkları halde bu VATAN, BAYRAK için hizmet veremiyor polis asker olamıyor. Sadece askere gidip askerde er olarak vatani görevini yapıp geliyor. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz.
RENK KÖRÜ OLMAK VATANI KORUMAYA ENGEL DEĞİLDİR.

rahime cınar
R.çınar

şirin mağden
3 years ago
İMZALIYORUM ÇÜNKÜ YAŞAMASI GEREKEN ÇOK UZUN YILLARI VAR.BİDE YARIN BİZİ NELER BEKLİYOR BİLMİYORUZ BÜGÜN SAĞLIKLI OLMAMIZ HEP BÖYLE OLACAK ANLAMI TAŞIMIYOR

Emine Aksoy
3 years ago
Çocuklar bir ülkenin geleceğidir.Geleceğim olan çocukların sağlıklı yaşam ve sağlık hizmetlerinden faydalanma hakkı vardır.

ENSER KAYRAN
3 years ago
Yaşam hakkını sunmak zaruridir.

Ahmet Gemalmaz
yardım edilmesini umuyorum

ilknur erturk
3 years ago
Ucretsiz saglik ve yasamak heekesin hakki

Gamze Gül
İnşallah sağlığına kavuşur kuzucuk

emel akka
3 years ago
Çocuğun sağlık nedenlerinden ötürü.Umarım doğru bir olaydır.