Geç kalmayalım, sokağa çıkma yasağı gelsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bildiğimiz üzere korona virüs her geçen gün daha tehlikeli bir hal almaya başladı. Virüse karşı eğer bir avantajımız varsa o da bizden önce yapılan yanlışları tekrar etmemek olacaktır. Gerek İtalya, gerek ise İran malesef geç kalınmışlığın bedelini ödüyor. Bunun ülkemizde yaşanmaması adına er ya da geç alınacak olan "sokağa çıkma yasağı" kararının daha geç olmadan alınması gerektiğine inanıyorum.

Bu durum çalışan ve çalışma hayatına ara veremeyen insanlar için çok büyük önem arz etmektedir. Özellikle devlet kurumlarında 60 yaş üstü memurlar 12 gün idari izinli sayılsalar da bu durum idarecileri kapsamıyor. 60 yaş üzeri insanların çalışmak zorunda oldukları için sürekli evden dışarı çıkmaları hem kendi açılarından hem de virüsün yayılması açısından tehlike arz ediyor.

Daha fazla geç kalmamalıyız. İvedilikle evden çıkma yasağı getirmeli ve insanların hayatlarını riske atmamalıyız. Sırf işe gitmek zorundalar diye, bu ortamda evden çıkmak zorunda kalan insanlar da en az evde kalma şansı olan insanlar kadar hayatta kalmayı hak ediyorlar. Lütfen kampanyaya destek olun ki geç kalınmışlığın faturasını can kayıpları ile ödemeyelim. Halk sağlığı birimizin değil hepimizin problemidir bu bilinçle koronaya karşı hep birlikte mücadele edelim.