Evleri ve Bebekleri Yanan Aileye Yardım Kampanyası

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Merhaba , İzmit'te evleri yanan ve odada alevler içinde kalıp bir gözü eriyip vücudunda 3.derece yanıklar oluşan ve eli yanan Dilara bebek 15 Aylık. Babası Cem yangın sonrası bebeğini , annesi Altın ile beraber İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi.4 aydır hastanede olan Dilara bebeğin babası Cem Tavcı ve annesi Altın Şencen imam nikahlı olduklarından soyadları farklı.

Yangından 10 gün önce almış olduğu beyaz eşyanın dahi taksidini ödeyemeyecek durumda olan aile çok zor durumda.Yakın zaman sonra , yüzü kötü durumda olan Dilara bebek iyileştirilmesi açısından bir çok ameliyata girecek.

Ailesinin tek isteği "Bebeklerinin yüzünün düzelip insanların içine girebilmesi" başka bir şey istemiyorlar ancak maddi olarak zor durumda olan ailenin kalacak evleri var fakat ne cam ne kapı bir şeyi yok.

Umarım bu kampanya gerekli yerlere ulaşır ve gerekli yardım elleri bu bebeğe ve ailesine uzanır.

Ailenin bebeği ile birlikte fotoğrafları :

Bugün Muhammed Furkan imzanı bekliyor!

Muhammed Furkan TÜRK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı: Evi yanan ve bir çocuğu zor durumda olan aileye yardım etmek». Muhammed Furkan ve imza atan diğer 124 kişiye katıl.