Engelliler ve kornik hastalığı olanlara; maske,dezenfektan kolanya, dağıtılması.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Malesef ülkemizde de olan COVID-19 virüsü vaka sayımız artmakta.Corona virüs ölüm oranlarına bakıldığında direkt olarak etkilemese de yaşlıları, bağışıklığı düşük olanları, akciğer hastalıklarına sahip olanları hedef alıyor.

Engelli, kanser atlatmış olan ve kronik hastalığı olan vatandaşlara hastalara maske, dezenfektan, kolonya dağıtılması .

Belli yaşın üstündeki vatandaşlara ücretsiz maske ve kolanya dağıtılıyor. Maddi durumu yetersiz olan pek çok engelli ve kronik hasta var. Devletimizin bu konuda enegllilere ve kronik hastalara da duyarlı olmasını talep ediyoruz.

"Evde kalmayı pek çok insan gibi biz engelli bireylerde isteriz lakin pek çoğumuzun maddi imkanımız evimize gıda stoğu yapmak için yeterli olmuyor, maaşımız yattıkça alabiliyoruz ve temel ihtiyaçlarımızı almak için evimizden çıkmak durumunda kalıyoruz. Bu konuda duyarlı davranılmasını herkezden rica ediyorum. Lütfen bizi görmezden gelmeyin. "