EFE'NİN TEDAVİSİNE DESTEK OLUN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Efe kardeşimiz ikizi ile birlikte 27 Haftalık dünyaya geldiler. Dünyaya gözlerini açtıklarından sonra ise  bir hafta makina'ya bağlı olarak yaşadılar. Diğer ikiz kardeşi makina'dan erken vakitte çıktı fakat efe bir beyin kanaması geçirdi. Srebral palsi  yani beyin felci  dolayısıyla efenin vücudunun sağ tarafı fazlasıyla etkilendi. Bacak kasları,  el ve kol kaslarında sıkıntı var. 8 Defa botoks operasyonu geçirdi ve yoğun bir fizik tedavi gerekiyor.  Bunun yanında dişleksi ve dikkat dağınıklığıda bulunan efe için  bir özel eğitim alınması gerekiyor. Sizde bu kampanyayı imzalayarak "Efenin Sesi" olabilirsiniz. Unutmayın ortada üzgün bir anne ve hastalıklar ile boğaşan küçük bir çocuk var. Gereğinin yapılması için Sağlık bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve aile bakanlığından arz ediyoruz.

Anne Twitter Adresi

AİLE TELEFON NUMARASI :  +90 537 449 44 46

Bugün Alper imzanı bekliyor!

Alper Saka bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık bakanlığı: EFE'NİN TEDAVİSİNE DESTEK OLUN». Alper ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.