Ebe Yardımcılığı, Hemşire Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliğine Kadro

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sağlık Meslek Liseleri bu yıl Sağlık Hizmletleri alanında Tüm Türkiye’de Ebe Yardımcılığı, Hemşire Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliği olarak ilk mezunlarını verdi. Çoğumuz ki bende dâhil olmak üzere tüm Türkiye’de bir çok Sağlık Meslek Lisesi’nde okuyan arkadaşlarım 2016 KPSS’ye girdi. Bugün itibariyle son bulacak olan KPSS 2016 tercih başvurusunda bizim kadromuz olmadığı için tercih yapamadık. Ebe Yardımcılığı, Hemşire Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliği mezunu olan tüm Sağlık Meslek Lisesi öğrenciler olarak hepimiz mağduruz. Geçerli bir puan alıp kadro olmaması nedeniyle tercih yapamamak çok üzücü bir durum. 4 sene boyunca bu okulda okuduk, emek verdik üstelikte Eğitim Stajı’na çıkıp çalışmalarda bulunduk. Bu emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz. Bir sonraki tercihte Ebe Yardımcılığı, Hemşire Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliği dalının yer almasını istiyoruz. Tüm Türkiye’de ki Sağlık Meslek Lisesi 2018 mezunları olarak hepimiz bu konuda mağduruz. 4 sene okuduk ancak bir kadromuz yok. Bizim de meslekte yer edinmeye hakkımız var. Lütfen bize destek olur musunuz?

Bugün Yağmur imzanı bekliyor!

Yağmur Yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı: Ebe Yardımcılığı, Hemşire Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliğine Kadro». Yağmur ve imza atan diğer 306 kişiye katıl.