Doktorlara ve tüm Sağlık Çalışanlarına şükranla. We appreciate all Doctors &Health workers

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

Gün geçmiyor ki, bu Covid-19 pandemisi yüzünden yine bir doktor ölümü, yine bir sağlık çalışanı ölümü olmasın... resmen savaşan askerler gibiler ... Çok acı. Bu salgında hayatını kaybeden doktor, hemşire, tüm sağlık çalışanları ŞEHİT mertebesinde bence.. Şehit olarak kabul edilmeli. Şehit olarak aileleri, çocukları desteklenmeli... Ruhları şad edilmeli... Sayın Devlet Büyüklerimiz, sevgili insanoğlu, lütfen bu kampanyayı destekleyiniz. Lütfen o kaybettiğimiz olağanüstü insanlara, fevkalade fedakar insanlara şükranlarımızı gönderebilelim. Mekanları cennet olsun.  We hear each day, the news about the loss of a doctor or a health worker because of this Covid-19 pandemia. They are just like the soldiers at the war. So sad... I think, all doctors, nurses and health workers who had lost their lives because of this pandemia should to be considered  as Martyr !! The presidents, the Ministers, the Health organizations, please let all people send their prayers to these extraordinary, self-sacrificing people and appreciate them. RIP