Doktor ve hekimlerimize fitoterapi - bitkilerle tedavi eğitimi verilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

GÜNÜMÜZDE ÖZELLİKLE  BÜYÜK ŞEHİRLERDE  SAĞLIK SORUNLARI HIZLA ARTMAKTA  İLAÇ TÜKETİMİ - İSRAFI BUNA  PARELEL OLARAK  YÜKSELİŞ GÖSTERMEKTEDİR. ŞİMDİYE KADAR GEREK  KENDİ , GEREKSE  AİLEMİN SAĞLIK SORUNLARI İÇİN  BİR ÇOK DEVLET  HASTANESİ VE  AİLE  HEKİMİNE GİDİP SAĞLIK SORUNLARINA  ŞİFA  BULMAYA  ÇALIŞAN  BİRİ OLARAK   DOKTOR VE AİLE  HEKİMLERİMİZİN  FİTOTERAPİ YANİ BİTKİLERLE  TEDAVİ YÖNTEMLERİNİ  İYİ BİLMEDİKLERİNİ  HASTALARA  BİRÇOK YAN ETKİSİ OLAN ANTİBİYOTİK AĞRI KESİCİ VB. İLAÇLARI REÇETE OLARAK VERDİKLERİNE   ŞAHİT OLDUM.  BİTKİLERLE TEDAVİ  KONUSUNDA  DOKTORLARDAN  YETERLİ BİLGİ ALAMAYAN  HASTALAR  KONUSUNDA  UZMAN OLMAYAN   TELEVİZYON VE İNTERNETTE ÜRÜN SATIŞI YAPAN  ART NİYETLİ  KİŞİLERİN  TUZAĞINA  DÜŞÜYORLAR. ÜLKEMİZDE ŞUANDA FİTOTERAPİ  UZMANI SAYISI ÇOK AZ  TIP FAKÜLTELERİMİZDE  HER YIL EN AZ 100  FİTOTERAPİ  UZMANI YETİŞTİRİLEBİLİR. BİLİMSEL FİTOTERAPİ DOKTOR VE AİLE  HEKİMLERİMİZ  TARAFINDAN ÖĞRENİLİP UYGULANIRSA  HASTALARIN İLAÇ TÜKETİMİ VE İSRAFI AZALIR. ÜLKE  EKONOMİSİ FERAHLAR.(SGK İLAÇ MASRAFLARI AZALIR)  PİYASADA  SATILAN  SAHTE  ÜRÜNLERE  TALEP AZALIR. ÇEVREMDE  BİREBİR  KONUŞTUĞUM  HASTALAR  MİDEM AĞRIYOR  NE YİYİP NE İÇMELİYİM  BAŞIM AĞRIYOR  PATATES SALATALIK KOYSAM  GEÇERMİ GİBİ SORULARINA DOKTORLARIMIZIN  İLAÇ YERİNE  BİTKİSEL VE DOĞAL  YÖNTEMLERLE  ÇÖZÜM  BULMALARINI  BEKLİYORUZ. BİTKİLERİ  DOĞRU KULLANARAK DAHA  SAĞLIKLI OLABİLECEĞİMİZE  İNANIYORUM. HERKESE  SAĞLIK MUTLULUK DOLU GÜNLER  DİLERİM.

Bugün uğur imzanı bekliyor!

uğur ağırgöl bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sağlık bakanlığı: Doktor ve hekimlerimize fitoterapi - bitkilerle tedavi eğitimi verilsin.». uğur ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.