Doktor Mustafa G. Hakkında Gereken İşlemler Yapılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Sağlık bakanligi (bakanlık) ve tarafına Muhammed ali Aral bu kampanyayı başlattı

Çözülmesini istediğim problemim Ortopedi Doktoru Mustafa G.'nin babamı ve ailemi madur etmesi sonucu kendisi hakkında gereken işlemlerin yapılması ve hakkettiğini bulmasıdır. Kendisi doktorluk mesleğinin tüm etik kurallarından uzak birisidir. Babamın diz protez ameliyatını yaptı ve defalarca bizi kandırdı, babamı iki kere ameliyat etti ancak bir sonuç alamadık ve bizi kandırmaya devam etti sonucunda kendi hataları yüzünden babamın dizi enfeksiyon kaptı, hiçbir hijyene dikkat etmedi ve hastane kurallarına aykırı olarak babama ve diğer hastalara devletin sağladığı aletle egzersiz yaptıran temizlikçiye yasal olmayan şekilde para vermemizi de belirtmiştir. Bu doktor denilen şahsın hataları saymakla bitmemekle birlikte babamı yürüyemeyecek hale getirmiştir. 6 ay gibi bir süredir bu durumu çekmekteyiz babamın ve ailemin psikolojisi ciddi şekilde bu durumlardan etkilenmiştir. Babam 6 aydır doğru düzgün yürüyememekte ve dışarı çıkamamaktadır ve ağrılarından dolayı uyumakta sıkıntı çekmektedir. Şimdi ise özel bir hastanede babamı tedavi ettirmeye çalışıyoruz ancak zorlu bir tedavi süreci bizi beklemektedir. Destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım gereken herşey yapılır.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.