Doktor mağduru kadin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

BEN BİRGÜL ŞEYBAN 3 yil once karin ağrısı sorunuyla Aşkın Tüfekçi Devlet hastanesine müraacat ettim.Yapilan teşhiste idrar kesesindeki sorun sebebiyle ameliyat olmasina karar verildi. Ameliyattan sonra sorunun duzelmesini birak daha kötü hale geldi. Sonra Adana Balcali hastanesine gittim. Orda yapilan filmlerde idrar kesesinde gazli bez unutulduğu soylendi.Sonra itiraz ettiler. Ve tekrardan ameliyat olmam söylendi. Ameliyattan sonra sorun daha beter hale gelmeye başladı. Büyük sancilar cekmeye başladim. Sonra bir kez daha gittim hastaneye. Rahmimde büyüme oldugunu soylediler. Ve özel Güney Adana Hastanesinde ameliyat olmaya gittim rahmimi aldilar. Ve yine duzelmedi. Bu sefer tekrar Aşkin tufekci hastanesine gittim. Ilk ameliyat oldugum doktora gittim. Rahmimi aldirdigim halde yine düzelmediğini soyledim. Beni genel cerraha gonderdi. Üst bağırsağımi ameliyat etti. Bütun bagirsaklarda yapisiklik oldugunu soyledi. Alt bölgeyi yapamayacağını söyledi. Balcaliya gittim.Rahmimde büyüme oldugunu soylediler. Ve özel Güney Adana Hastanesinde ameliyat olmaya gittim rahmimi aldilar. Ve yine sonuç cikmadi. Sancilar daha da artmaya başladı. Ankara'ya Istanbul'a Antalya'ya Hatay'a gittim. Ordaki tedavilerden de bi sonuc cikmadi. Maddi manevi bu 3 yilda büyük bir çöküntüye uğradık. Ayrica engelli çocuğum var. Ne yapacağımı bilmiyorum. 22 ekim 2017 tarihinde fox habere çıktım. Orada derdimi anlattim. İzlemek isteyenler youtube dan bakabilir Gülbin tosun ile fox ana haber hafta sonu 22 ekimdeki programa 35.50 dkdan itibaren izleyebilir.

Bugün Yusuf imzanı bekliyor!

Yusuf Kozaeker bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık bakanlığı: Doktor mağduru kadin». Yusuf ve imza atan diğer 30 kişiye katıl.