Diş Teknikerleri 1500 Atama İstiyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Diş teknikerlerinin yıllardır süregelen atanma sorununa son vermek için böyle bir kampanya başlatıyoruz. Sağlık alanının çeşitli bölümlerinde binlerce atama yapılırken diş teknikerliği mağdur mezun sayımız 10.000'i geçti. Onlarca hastane açılırken, emeklilik süresi dolmasına rağmen çalışmaya devam eden yüzlerce insan varken, çok sayıda diş teknikerine ihtiyaç varken neden hâlâ bir girişimde bulunulmuyor sorunların çözülmesi için? Diş teknikerliği veya teknisyenliği diploması olmadan diş protez laboratuvarlarında çalışan insanlar, merdiven altı işletmeler önümüzü kesmekte üstelik. Bu konuda birlik olmalı, sesimizi duyurmalı ve devletimizin, Sağlık Bakanlığı'nın harekete geçmesini sağlamalıyız. İmzanızı esirgemeyin, mesleğimize sahip çıkalım.

Bugün Kerem imzanı bekliyor!

Kerem Diri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık Bakanlığı: Diş Teknikerleri 1500 Atama İstiyor». Kerem ve imza atan diğer 29 kişiye katıl.