Diş Şekillendirici Dolandırıcıları

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba arkadaşlar.

Uzun süredir takip ettiğimiz bir sayfa üzerinden ürün alsam mı almasam mı? Diye tedirgin kalmıştık. Ama takipçisi çok öyle bir şey olmaz . Olsa neden o kadar kişi takip etsin düşüncesinde kalınmıştır. Ama en sonunda almakta karar kılmıştık almak için ve böyle bir karar vermez olaydım. Ürün almak istediğinizde WhatsApp veya Instagram dan çok iyi bir şekilde karşılıyorlar. Ürünü sipariş ettim. Ürün Bursa'ya  yurt içi kargo ile geldi. Gittim ürünü aldım. Ve açtığımda karton kutu üzerinde alay edermiş gibi numarası ve markası var. içinde plastik iğrenç diş şekline benzeyen bir şey vardı. Elime aldım ve inceledik ve bildiğiniz plastik şişenin altını gibi bir ürün. 3 arkadaşın yaptığı karar ile adam sadece bir plastik parçasından 330 tl kazandı. Bugün bizler yarın onlar diğer gün başkaları bunlara son verilsin. Ve aldıkları paralar geri verilsin.

Bugün İzem imzanı bekliyor!

İzem Kahraman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık bakanlığı : Diş Şekillendirici Dolandırıcıları». İzem ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.