Doğuda bulunan devlet hastanesi yoğun bakımları can almasın. Doğu hastanelerine bakım!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Herkese merhaba, benim arkadaştan öte babam  ne yazikki  Dogu  devlet hastanesi yoğun bakımının ihmal ,yetersizlik, sistemsizlik ve geç mudahale sonrası cok fazla sevk edilme durumları sonrasinda durumu gün geçtikçe kotulesen babam vefat etti içim  yanıyor arkadaştan öte parçamı kaybettim :( bu sürecte hastalığında Dogu devlet hastanesinde kaldığı sürecte 1-5arasi olması gereken enfeksiyon oranı sözde yoğun bakımda 400e çıktı. Hep servise çıkaralım amca denilen KOAH hastası babam sevk edilen hastanede solunum cihazına bağlandı.Bobrekleri iflas Edip işlem yapılamayan hasta sevk edilen hastanede diyalize bağlandı . İç kanama geçiren hasta nasıl fark edilmedi  ve hasta sevk edilen hastanede solunum, diyaliz bagirsaklarda odem, böbrek iflası  sonucundasmide kanamasi sonucu vefat etti, sevk edilme durumu  da bizim zorumuz ile oldu  bizim zorumuz ise  hastanedeki sorumlular neden orda ? Bir hastanın bu kadar fenalasip mikrop kaptığı  bir hastanede islem yapamıyorsa neden hizmet veriliyor?Son olarak bundan sonraki sürecte başkalarının ici yanmasın baskalarinin babalari,anneleri olmesin! dogunun bu terkedilisine  kontrolsuzlugune  dur  demek adina imzalamanizi ,  Sesimizi daha fazla kişiye ulaştırmak adına Twitter'dan paylaşım desteği rica ediyorum. Acım azalmayacak ama başka insanlar babasız ve annesiz kalmayacak :(  bana destek verebilesiniz babam için son görevimde yardımcı olacaktır.