COVID19 -için kısa mesaj ile bağış kampanyası açılsın .

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Covid 19 Çin,İspanya,İtalya'da vatandaşların ve sağlık personelinin ölümlerine yol açtı .Sağlık personelinin enfekte olması toplumları bu savaşta çok gerilere itiyor.  . Hepimiz korkuyoruz ,bu doğal . Çünkü ,korkmak için güçlü bir nedenimiz var .Korkularımızı analiz edip, problemi doğru tanımlayıp çözüme ulaşmak için önlem almak insan olmanın en önemli özelliği . Geçmiş örneklerden(Çin,İtalya,İspanya), gelecek için akılcı çözümler üretmek her birimizin elinde.

Ülkemizde sağlık çalışanlarının da virüs kapma ihtimalleri var. Pandemi hastanelerimizde ,fedakarca çalışan sağlık ekibini korumamız virüs ile verdiğimiz bu zorlu savaşta anahtar rol oynayacak .

Anadolu Kültüründe yardımlaşma genetik kodlarımızda taşıdığımız en önemli özelliklerimizden . Diyorum ki; sağlıkçıları tabii ki alkışlayalım .Ama yetmez. Hepimiz bir şekilde yardım toplayıp yollamaya çalışıyoruz . Bu da yetmez. Bu zorlu savaşda daha büyük kitlelerle 'Biz ' olursak bu ' VİRÜS'ü yeneriz.

Bana bir şey olmaz deme .. bu virüs her bir bireye bulaşabilir . Toplum olarak en kısa sürede bu işi çözebilmenin yolu  EVDE KALMAK ve SAĞLIKÇILARI DESTELEMEK'den geçiyor.

Tüm Telekominasyon şirketlerinin, hastanelerdeki  Sağlık Personeline gerekli olan malzeme alınması için  mesaj atarak bağış kampanyası yapmasını başlatmalarını destekliyorsan  oy ver ve paylaş.