Babamı kaybetmek istemiyorum

Reasons for signing

Gürkan Serim
Dec 29, 2020
Avukat Dilşad Hanım, kanser hastası babası için immunoterapi ilacının SGK tarafından karşılanmasını sağlamıştır. Ölümcül hastalıkların ilaçlarının karşılanması için mahkemeden olumlu kararlar çıkarma başarısını göstermiştir kendisi. Ve ihtiyaç duyan herkese de yardımcı olacağını bildirmektedir. Kendisi ile iletişime geçerek yasal süreç başlatıp gerekli ilacın SGK tarafından karşılanmasını sağlayabilirsiniz. İletişim bilgileri; Adı, soyadı: Dilşad Enhoş Cep numarası: 0533 260 47 47 Mail adresi: dilsad@bien-legal.com

K e
Sep 7, 2020
imzalıyorum çünkü bizler bu hastalıkla savaşan anne babaların evlatlarıyız ve elimizden gelen herseyi yapacagız. benimde annem akciğer kanseri ve henüz 46 yaşında. 5 yaşında kardeşim var bizde annesiz kalmak istemiyoruz. lütfen sesimiz duyulsun lütfen Türkiyede de bu tedaviler başlatılsın ilaçlar sgk tarafından karşılansın. sadece parası olanlar değil herkes yaşasın. bunca çaba bunca amaç annemle biraz daha vakit gecirebilmek için. bu ilaçlara ihtiyacımız var. desteklerinize ihtiyacımız var dualarınıza ihtiyacımız var lütfen duyun sesimizi!

okan çöğürlü
Jul 8, 2020
İyiliğe vesile olan,iyiliği yapmış gibidir.

Handan Sako
Jul 8, 2020
Imzalliyorum cunki hicbir canin degeri para ile olculemez

Nevin Kaluc