Başakşehir 2.etap ‘ Mehmet Akif Ersoy Caddesine sağlık ocağı istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Tam 18 yıldır Başakşehir 2.Etap ta oturuyorum.Ailemle birlikte buradan ev alırken şu an Mavera evleri olarak yapılan evlerin yerine sağlık ocağı ya da hastane yapılacak denmişti.O yıllarda satın almış olduğumuz evimizi hastane kurulacak diye bu sağlık alanının yakınından ev almıştık.

Aradan 17 yıl geçti.Şu anki durum aynen şöyle: Sağlık alanının yerine Mavera evleri ve dükkanlar var. Ayrıca sağlık ocağından  biri Olimpa AVM nin üst katında ve diğeri de Başakşehir 1.etap taki Avm nin üst katında olan ve  biz 2.etap sakinlerine uzak olan sağlık ocağı var.

2. etapta da bir sağlık kuruluşunun açılmasını istiyoruz.Arabası olmayan vatandaşın buralardaki sağlık kuruluşlarına gitmesi çok zor.Sağlık alanı diye sunulan projenin yerine ev yapıldığı ve biz 2.etap sakinleri mağdur olduğumuz için , bizler de 2.etap ‘ta oturan vatandaşlar olarak tamamen bizim etapa hitap edecek bir sağlık ocağı istiyoruz.

Bugün Mukaddes imzanı bekliyor!

Mukaddes Yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sağlık bakanlığı - Başakşehir İl sağlık müdürlüğü : Başakşehir 2.etap ‘ Mehmet Akif Ersoy Caddesine sağlık ocağı istiyoruz.». Mukaddes ve imza atan diğer 38 kişiye katıl.