AVM'ler Covid 19 tedbirleri kapsamında kapatılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
sağlık bakanlığı ve tarafına Melike Sümer bu kampanyayı başlattı

Ülkemizde Corana Virüs nedeniyle eğitim, din ve sağlık kurumlarında bazı tedbirler alındı. Ancak sosyal izalasyonu sağlamak adına en büyük adım boş zaman aktivitelerinin kontrol altına alınması olacaktır.

Eğitime verilen ara sebebiyle yanlış bir tatil anlamı ortaya çıkmakla beraber, bu bilinçsiz yaklaşım ne yazık ki virüsün yayılmasına sebep olacaktır. AVM'lere olan talebin büyük ölçüde azalması virüsün bulaşma riskine karşı yeterli düzeyde olmamaktadır.

AVM açılış ve kapanış saatlerindeki değişim her AVM yönetimi tarafından uygulanmamaktadır. Ayrıca mevcut saatin azaltılması yetersiz bir önlemdir. AVM lerde çalışan binlerce kişi toplu taşıma araçlarını kullanarak her gün işe gelmeye devam etmekte ve tuvalet, asansör ve merdiven gibi ortak yaşam alanlarında virüs tehlikesiyle karşı karşıya gelmektedir.

Çalışanların ve AVM ziyaretçilerinin koruması için AVM ler bu süreçte tamamen kapatılmalı ve bunu AVM yönetiminin inisiyatifine sunmadan zorunlu olarak gerçekleştirmelidir. Bilinçli bir şekilde önlemlerin alınması için lütfen siz de destek olun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.