atanamayan doktorlar

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

26.09.2018 tarihinde 7614 pratisyen hekim arkadaşımız arasından 5893 hekim arkadaşımızın tebligatı yayınlandı. 27.09.2018 tarihinden itibaren görev başı yaptılar. 1721 pratisyen hekim olan bizler ise bilgilendirilmeden bekliyoruz. Neyi beklediğimizi, neden beklediğimizi, ne kadar bekleyeceğimizi bilmiyoruz. 6 yıllık zorlu eğitim sürecimizin sonunda heyecanla beklediğimiz gün böyle değildi. Hayallerimizden çok uzakta bir şekilde hekimlik yapıp yapamayacağımızı bile bilmeden çaresizce bekliyoruz. Ülkemizde binlerce hekim açığı varken, biz neden hastanelerimizde mesleğimizi yapmıyoruz da evlerimizde , ne olacağını bilmediğimiz  bir sürecin içerisine itiliyoruz? Bilgi kirliliğinin baş gösterdiği bu kaotik ortam bizi daha da çaresizliğe sürüklemekten başka bir işe yaramıyor. Sağlık Bakanlığı'ndan bilgi istiyoruz. İkinci tebligatın ne zaman yayınlanacağını bilmek istiyoruz. Neden beklediğimizi bilmek istiyoruz. Bunun için bir imzadan ibaret olan desteğinizi bizden sakınmamanızı rica ediyoruz.

Bugün Rojhat imzanı bekliyor!

Rojhat Erdem bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sağlık bakanlığı : atanamayan doktorlar». Rojhat ve imza atan diğer 121 kişiye katıl.