Ardahan Devlet Hastanesi ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi Şartları İyileştirilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
sağlık bakanlığı tarafına Melike Mine bu kampanyayı başlattı

...ANADOLU İNSANINA VERİLEN SAĞLIK HİZMETİ GELİŞTİRİLSİN... Ardahan devlet hastanesi ve Ardahan ağız ve diş sağlığı merkezi şartları İyileştirilsin hastaneye gittiğimizde çoğu bölüm kapalı doktor eksikleri var kapalı olan bölümler acil ve ciddi hastalıklar olabilecek bölümler doktor yok diye başka illere gitmek zorunda kalıyoruz imkanlar kısıtlı ardahan ili ve ardahan devlet hastanesi geliştirilsin her bölümde en az iki doktor istiyoruz atanan doktorlar kısa süre içerisinde tayin alıp gidiyor artık bu işe bir el atılması gerek bütün hizmetler büyükşehirlere yapılıyor. Ardahan gibi küçük illerdeki insanların hayatı ve sağlığı bu kadar basite alınamaz.Aynı şekilde henüz yeni yapılmış sayilacak Ağız ve diş sağlığı merkezinin de geliştirilmesini ve uzman doktorlar tayin edilmesini istiyoruz basit işlemler dışında gerekli ameliyatların da yapılabileceği bir merkez hâline gelmesi gerekmekte ameliyat ihtiyaçlarında erzurum gibi başka şehirlere yönlendirilip zor durumda kalmak istemiyoruz kendi ilimizde tedavilerimizi yaptırmak istiyoruz.Acil durumlarda ve ağır hastalıklarda sürekli Kars veya Erzuruma sevk edilmek istemiyoruz yerinde hemen müdahele  edilecek derecede bütün imkanların olmasını hayatımızın tehlikeye atılmamasını ve artık gereğinin yapılmasını istiyoruz .

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.