Kampanya Kapatıldı

Sn. Ayyayla çifti Aşı Takvimine Uysun

Bu kampanya 46 destekçiye ulaştı

Basına yansıyan ve hukuki bir zafermis gibi lanse edilen yerel mahkeme kararı Halk Sağlığı için hukuki bir hezeyandir. Yerel mahkemenin verdiği kararın acilen temyizi bakanlıkça yapılmalı, derhal kanuni düzenlemeler bakanlıkça yapılıp Ulusal aşı takvimine uymayanlara cezai yaptırım uygulanmalıdır. tıbbi bir risk yoksa asi takvimi zorunlu olmalı yaptirmayanlarin çocukları Devlet korumasına alinmalidir. Ülkemizin etrafında yasanan savaş hali nedeniyle koruyucu sağlık hizmetleri yüksek risk nedeniyle önemini artirmisken sacmasapan haber manşetleri ve hiçbir bilimsel yonu bulunmayan yerel mahkeme kararı Türkiye de  emsalmis gibi algılanması ve dedikodu şeklinde yayılmasının sonucunda kamu zararı oluşacağı açıktır. Bu Hukuki bir kazanım değil , Hukuki bir utançtır.

Bugün Ciwan imzanı bekliyor!

Ciwan Soro bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sağlık bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Hüseyin Ayyayla: Sn. Ayyayla çifti Aşı Takvimine Uysun». Ciwan ve imza atan diğer 45 kişiye katıl.